Extraterestri !ExIstA

Posted: august 16, 2010 in curiozitati, free, porcari, RAspusuri
Etichete:, , , , , , , , , , , , ,

Extraterestri exista    este iposibil ca intr-un univers aproape infinit sa nu existe o alta planeta locuita …adica  sa dovedit ca viata poate exista oriunde in adancurile marii fara lumina chiar peste tot      viata se isi poate face loc peste tot.De exemplu marte nu sa gasit semne de viata si nici ca  a existat vreodata viata dar cu siguranta a existat apa dar in forma solida adica ghiata ..Daca a existat  apa este o posibilitate foarte mare ca a existat viata cine stie poate toti suntem defapt martieni ..sunt multe teori  ….normal majoritatea provenite din imaginatia noastra bogata dar………..

  • Deci eu zic ca exista extraterestri !De ce nu ne-au contactat  ….hmmm poate nu vor poate deja se afla printre noi  urmarindune sau nu au nici ei tehnologia necesara . Poate deja au trimis un mesaj si nu stim cu adevarat de exemplu cei de la NASA au primit  un mesaj de genu „”sfarsitu va e aproape”  si nu au vrut sa il faca public pentru a nu panica masele de oameni ..orice poate fii zis …Daca cumva  acestia au tehnologia  necesara de a se deplasa prin spatiu si a ne vizita cu siguranta armele lor sunt net mai supeioare ,,,,…,,,,asta ne duce la un scenariu macabru in care  acestia vor sa ne omare ca in numeroasele filme ….nu cred sau mai bine zis nu vreau sa cred orice fiinta cu un grad de inteligenta poate  sa realizeze ca a a ucide pe cineva nu este solutia….Trecad peste asta nu cred ca cu tehnologia de azi putem gasi ceva  dar nu cred ca stim nici  ce cautam ”raspunsuri” da poate viata pe alta planeta este microscopica sau gigant poate acestia au acelas mentalitate ca noi sau poate ca sunt total diferiti  ‘rai buni    ….n orice pot spune poate fii contrazis .Asa cum Dumnezeu are adepti si credinciosi  care cred in existenta lui 100% au dovezi ‘Isus’ si numeroase minuni dar foarte simplu  stiinta il poate nega.Asa cum spunea si Albert A. ca intuneriu nu exista ci doar absenta lumini ,frigul nu exista doar absenta calduri asa ca raul nu exista doar absenta lui dumezeu ….oricum dumenezeu exista…..am deviat de la subiect.     CE credeti extraterestri exista .?!? da ? nu ?!?                                 Pate tu esti extraterestru care citeste !! ce raspunzi ..Nu.  Voi aduce informati in alte posturi daka va intereseaza
Reclame
Comentarii
  1. 1. De ce nu ne-au contactat? iti zic eu de ce,pentru ca,cel putin in galaxiile apropiate de noi,nu exista forme de viata atat de inteligente pe cat spun asa zisii oameni de stiinta,ca daca ar fi fost formele astea de viata atat de inteligente ar fi dat ochii cu noi si ar fi facut ce ar fi vrut pana acum,dar nu se intampla.
    2. Cei de la NASA sunt francmasoni,scopul lor nu este sa creeze panica maselor,ci sa le controleze fara sa isi dea seama.Suntem manipulati de asa natura incat credem ca exista extraterestri pe bune ,iar in 2012 nu se va intampla altceva decat o FALSA invazie extraterestra care va ucide milioane de oameni nevinovati.Invazia asta are la baza diferite tehnologii(asa zisele ozn-uri care de fapt sunt produse pe pamant de catre savanti-in caz ca ati uitat a fost descoperita metoda prin care un aparat sa poata zbura fara motor,este si o lege fizica,pe care insa imi pare rau ca am uitat-o…-acesti oameni de stiinta detinant tehnologie cu peste 25 de ani mai avansata decat credem noi) care sa ne induca in eroare.
    In legatura cu creaturile extraterestre descoperite si prezentate mass mediei apoi populatiei pamantesti, acele biete creaturi sunt experimente genetice. Avem noi cum sa patrundem in asemenea laboratoare unde se fac tot felul de experimente asupra ADN-ului unor fiinte?nu! De ce? oare? Pentru ca nu trebuie sa stie nimeni,e un complot asupra maselor de oameni ca sa fie prostiti pe fata.
    3. Este o erezie sa spui ca „raul nu exista,doar absenta lui Dumnezeu”,pentru ca Dumnezeu exista oriunde,este atotstiitor si atotprezent. In Biblie se spune ca trebuie sa crezi si sa nu cercetezi.Dovezile care ne sunt prezentate sunt in totalitate gresite si sunt menite sa ne conduca pe noi spre alte cai.

    In concluzie,eu nu cred in extraterestri si in existenta lor,cel putin nu in astia care ne sunt prezentati. Eu cred in Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s